Τι είναι το Hotel Menu;

Το HOTEL MENU είναι ένα σύνολο λειτουργιών που εξασφαλίζει τη καλύτερη και οικονομικότερη λειτουργία των κλιματιστικών. Η χρήση του βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε κλιματιστικά που είναι εγκατεστημένα σε ξενοδοχειακές μονάδες. Μέσω του Hotel Menu, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τα θερμοκρασιακά εύρη λειτουργίας του κλιματιστικού, εξοικονομώντας έτσι έως και 70%. Το πλήθος των επιλογών και οι ποικίλες εφαρμογές αυτού του ειδικά σχεδιασμένου Menu, εγγυώνται εξαιρετικές συνθήκες και μέγιστες αποδόσεις, καθώς επίσης και επέκταση της ζωής των κλιματιστικών μονάδων της επιχείρησης σας.
Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν έτσι ώστε να εξασφαλίζεται άριστες συνθήκες στο χώρο, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια στο μέγιστο δυνατό. Η επιλογή για προσαρμογή συγκεκριμένου θερμοκρασιακού εύρους λειτουργίας - Ψύξη: επιλογή κατώτερης τιμής 17°C και ανώτερης 24°C / Θέρμανση: επιλογή κατώτερης τιμής 25°C και ανώτερης 30°C - είναι αυτή που θα σας χαρίσει έως και 70% εξοικονόμηση στη κατανάλωση ρεύματος. Έχοντας προσαρμόσει τη θερμοκρασία λειτουργίας που επιθυμείτε, εμποδίζετε τον χρήστη από το να επιλέξει μέσω του τηλεχειριστηρίου οποιαδήποτε διαφορετική θερμοκρασιακή τιμή, χαμηλότερη ή υψηλότερη.
Βάσει των ρυθμίσεων σας, το Hotel Menu έχει "κλειδώσει" και λειτουργεί στο θεμοκρασιακό εύρος που του ορίσατε εσείς. Ο ένοικος πλέον, δεν μπορεί να επιλέξει ακραίες τιμές και θερμοκρασία πέραν του ορίου αυτού και εσείς, την ίδια στιγμή, εξασφαλίζετε μέγιστα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας με ελεγχόμενη πάντα την συνολική κατανάλωση του κλιματιστικού σας.
Βασικό πλεονέκτημα του Hotel Menu, αποτελεί η υπενθύμιση αντικατάστασης των φίλτρων. Το κλιματιστικό θα σας ειδοποιήσει αμέσως μόλις διαγνώσει ότι τα φίλτρα χρίζουν αντικατάστασης συμβάλλοντας έτσι όχι μόνο στην επιμήκυνση του χρόνου ζωής των μονάδων σας αλλά και στη σωστή συντήρησή τους. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε στους ένοικους των δωματίων σας άριστη και υψηλής ποιότητα ατμόσφαιρα στο χώρο που διαμένουν, ενισχύοντας εξίσου σημαντικά τη μείωση την κατανάλωσης, αφού ένα καθαρό κλιματιστικό καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια συγκριτικά με εκείνο που δεν συντηρείται σωστά. Επωφεληθείτε από τις λειτουργίες του Hotel Menu και εξασφαλίστε καθαρό και υγιεινό αέρα στον χώρο σας.
Η ποικιλία των εφαρμογών που βρίσκει το Hotel Menu, οφείλετε και στις υπόλοιπες λειτουργίες που περιλαμβάνει όπως εκείνη της αυτόματης επανεκκίνησης, της προστασίας από την προσαγωγή κρύου αέρα στη θέρμανση καθώς και της δυνατότητας απομνημόνευσης της θέσης των περσίδων του μηχανήματος. Το Hotel Menu θα γίνει ο απόλυτος συνεργάτης σας ώστε να διαμορφώσετε τις καλύτερες συνθήκες για τους ενοίκους της επιχείρησής σας.